Gemeente Tilburg

Pagina 1 van 2 Start werkzaamheden aan de St. Josephstraat en Oisterwijksebaan

Rioolrenovatie en reconstructie verhardingen starten op 10 maart

Op 10 maart aanstaande starten de werkzaamheden voor de renovatie van het riool en de reconstructie van de wegverhardingen in de St. Josephstraat en Oisterwijksebaan. In deze brief informeren wij u over de planning, de werkzaamheden en over de tijdelijke maatregelen.

Planning De werkzaamheden worden in 4 fasen uitgevoerd:

Fase 1: (10 maart tot +/- eind april 2008) Gedeelte St. Josephstraat gelegen tussen de Ringbaan Oost en Prinsenhoeven. Tijdens deze fase vinden ook werkzaamheden plaats ter hoogte van de kruising Oisterwijksebaan / Diemenstraat. Fase 2: (+/- eind april tot juli 2008) Gedeelte St. Josephstraat gelegen tussen Prinsenhoeven en de St. Josephdwarsstraat. Fase 3: (vanaf juni / juli tot medio oktober 2008) Gedeelte Oisterwijksebaan vanaf Ringbaan Oost tot de Pietersz Coenstraat. Fase 4: (september / oktober 2008) Rioolreparaties nabij Hoevense Kanaaldijk. Voorbereidende werkzaamheden Voorafgaand aan de start van fase 1 zijn al enkele voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd in de laatste week van februari. Deze werkzaamheden gaan door in de eerste week van maart. Het gaat om de volgende locaties: * St.Josephstraat tussen Ringbaan Oost en Prinsenhoeven (vanaf eind februari) * Oisterwijksebaan nabij Diemenstraat (begin maart - medio april 2008) * St. Josephstraat nabij St. Josephdwarsstraat. De St. Josephdwarsstraat zal af en toe alleen bereikbaar zijn vanaf de Hoogvensestraat. Het verkeer kan tot 10 maart nog gebruik maken van de St. Josephstraat. Tijdelijke maatregelen fase 1

Verkeer Met ingang van 10 maart tot en met 20 april 2008 is de St. Josephstraat - het gedeelte tussen de Ringbaan Oost en Prinsenhoeven - geheel afgesloten voor alle doorgaand verkeer. Voor aanvang van de werkzaamheden stelt de gemeente omleidingroutes in. Daar waar de omleidingroute over de milieuzone voor vrachtverkeer loopt, wordt deze zone tijdelijk opgeheven en kan het vrachtverkeer zonder problemen zijn weg vervolgen.

Bezoekadres Stadhuisplein 130 Postadres Postbus 90157 5000 LL Tilburg Doorkiesnummer 013 542 83 90 www.tilburg.nl