Lexa.nl geeft 6 maanden Love Garantie

06/03/2008 17:12

Lexa.nl

PERSBERICHT 6 maart 2008

LET LOVE RULE: KRIJG NU 6 MAANDEN 'LOVE GARANTIE' BIJ LEXA.NL

Amsterdam 6 maart - Lexa.nl, als onderdeel van Meetic de grootste datingsite van Europa, introduceert in maart een unieke nieuwe service. Lexa.nl biedt nu 6 maanden 'Love Garantie' aan. Heeft iemand na deze 6 maanden nog geen echte liefde gevonden, dan krijgt degene 6 maanden extra Full Membership gratis.

Lexa.nl, als onderdeel van Meetic, loopt voorop in kwaliteit en ontwikkeling en biedt naast een veilige date omgeving ook een moderne site met de nieuwste functionaliteiten. 'We willen de regels in dating voorgoed veranderen en komen daarom met dit unieke aanbod voor onze 1,2 miljoen members. Dat is het nieuwe Lexa.nl en daarin investeren we fors, aldus Stefan van den Berg, directeur Lexa.nl.

Voorwaarden
Members van Lexa.nl sluiten een 6 maanden Full Membership af en vervolgens kan er uit 1,2 miljoen profielen een leuke date gekozen worden. Mocht daar na 6 maanden niet de 'ware' tussenzitten, dan geeft Lexa.nl de volgende 6 maanden Full Membership cadeau!

Iedereen die meer wil weten over de 6 maanden 'Love Garantie' kijkt voor de voorwaarden op www.lexa.nl, de grootste internationale datingsite van Nederland met profielen van meer dan 33,5 miljoen singles in Europa.

Let Love Rule
Vanaf 10 maart wordt de campagne rondom de Lexa 'Love Garantie' geïntroduceerd door het inzetten van tv commercials en radiospots op de landelijke televisie- en radiozenders.

Over MEETIC, de grootste datingservice van Europa (www.meetic-corp.com)

In februari 2006 is Lexa.nl overgenomen door MEETIC en hiermee onderdeel van de grootste online datingservice van Europa. MEETIC is in 2002 opgericht in Frankrijk en vier jaar na de lancering is het aantal diensten uitgegroeid tot acht: Meetic, Meetic Mobile, Ulteem, Superlov, Lexa.nl, ParPerfeito, Dating Direct en eFriendsNet. De datingservice wordt zowel via internet (online) als voor gebruik via de mobiele telefoon aangeboden. MEETIC is succesvol uitgegroeid tot de Europese marktleider in datingservices, met in 28,5 miljoen geregistreerde profielen en het hoogste percentage gebruikers in Europa: 19.49% in december 2006 (bron: Nielsen/NetRatings) en 6.538 miljoen unieke bezoekers in december 2006 (bron: Comscore). MEETIC is aanwezig in 15 Europese landen, China en Brazilië en toegankelijk in twaalf talen. Vanaf de oprichting heeft MEETIC zich gepositioneerd als een marktleider die via kwaliteitsbeleid, innovatieve marketing en technologische kennis constante perfectionering van diensten en services nastreeft om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de diverse behoeften van alle leden. In 2006 telde Meetic een omzet van 78,8 miljoen euro en een netto winst van 10,1 miljoen euro.

Bron: Comscore Media Matrix Februari 2007
Einde persbericht





http://www.lexa.nl