013 Tilburg

Voorverkoop Guus Meeuwis show 29 okt start vandaag TILBURG, 10 MAART 2008
Voor het concert dat Guus Meeuwis op 29 oktober gaat geven, kun je vanaf vandaag, maandag 10 maart om 10.00 uur, kaartjes kopen! Online kun je tickets kopen via www.ticketservice.nl en fysiek bij onder meer de grotere postkantoren, Free Record Shop in Nederland en de GWK/Travelex stationskantoren. Sla je slag, want de vorige shows van Guus waren heel snel uitverkocht!
MTV Brand New Festival: Tussenstand line-up: Voicst, Lele en Jeremys aan kop

TILBURG/AMSTERDAM, 21 FEBRUARI 2008
MTV, FRET Popmagazine en 013 organiseren zaterdag 17 mei voor de eerste keer het MTV Brand New Festival. Het enige festival in Nederland waar de festivalbezoeker zelf bepaalt wie er op het podium staat! Wordt het Voicst, Moke, Alain Clark, The Opposites of toch liever Wouter Hamel, Peter Pan Speedrock, Dennis, Fedde Le Grand of Extince? Genoeg keuze uit Nederlands muziektalent. Op het moment staat in de Brand zaal Voicst bovenaan genoteerd en in de New zaal telt Lele de meeste stemmen. Wat betreft de nieuwkomers in de New zaal, is het een nek aan nek race tussen de Jeremys en Two Way Radio. Verder zijn Moke, Racoon en Extince uitermate populair maar is het nog de vraag of Wouter Hamel de programmering gaat halen. Zit jouw favoriete band hier niet bij? Niet getreurd want je kan nog steeds je stem uitbrengen op www.mtv.nl/brandnewfestival. Op 10 maart wordt de definitieve line-up bekend gemaakt. Deze bands zijn vervolgens 17 mei live te zien in 013 in Tilburg.

Muzikantendag in 013

TILBURG, 21 FEBRUARI 2008
Buma Cultuur organiseert op 17 mei de Muzikantendag 2008 in 013 te Tilburg. De Muzikantendag staat volledig in het teken van talentvolle popmuzikanten die een muzikale carrière ambiëren. Met workshops, masterclasses, demospreekuren, presentaties, clinics en vooral veel muziekprofessionals uit de industrie biedt de Muzikantendag hét platform voor de popmuzikant die alles wil weten!
Dit jaar vindt de Muzikantendag voor het eerst plaats in de zalen, publieks- en oefenruimtes van het grootste poppodium van Zuid-Nederland: 013. Daarnaast vinden er workshops, clinics en panels plaats in het tegenover 013 gelegen bedrijfsverzamelgebouw V39, waar ondermeer de Brabantse popkoepel BrAM en Muzieklab Brabant zijn gehuisvest, en muziekcafé Cul de Sac.
'Met de Muzikantendag laat Tilburg zien wat het kloppend hart is van deze stad: muziek! Deze dag past dan ook prima bij het imago dat 013 heeft bij muzikanten. We zijn een poppodium dat veel doet voor beginnend talent. Niet voor niets werden we in 2003 en 2006 al tot het beste poppodium verkozen door Nederlandse muzikanten bij de Duiveltjes uitreiking van het toenmalige Nationaal Pop Instituut' zegt 013-directeur Guus van Hove. Niet alleen overdag maar ook 's avonds staat 013 volledig in het teken van de Nederlandse popmuzikanten: MTV en FRET organiseren er het MTV Brand New Festival. Het enige festival in Nederland waar de festivalbezoeker zelf bepaalt wie er op het podium staat! Wordt het Voicst, Moke, The Opposites of toch liever Wouter Hamel, Dennis, Fedde Le Grand of Extince? Stemmen is mogelijk op: www.mtv.nl/brandnewfestival!
Kaarten voor de Muzikantendag zijn voor 10, exclusief servicekosten, verkrijgbaar via 013 Boxoffice en Ticket Service. Daarnaast zijn er via dezelfde verkoopkanalen speciale combitickets voor de Muzikantendag en het MTV Brand New Festival te verkrijgen. Deze tickets kosten 15 exclusief servicekosten.

Concert Shantel verplaatst
TILBURG, 25 JANUARI 2008
De populaire balkanbeats-DJ Shantel moet binnenkort worden geopereerd. Daarom wordt de Fiesta Mundial met Shantel & Bucovina Club Orkestar verzet van woensdag 13 februari naar donderdag 30 oktober. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mocht je op de nieuwe datum zijn verhinderd dan kun je de kaarten inleveren waar ze zijn gekocht.