Gemeente Heerenveen

Parkeeerverbodzone voor gehele centrum

In het centrum van Heerenveen gelden momenteel voor diverse weggedeelten parkeerverboden. Deze verboden gelden bijvoorbeeld voor de stegen achter de Passage en voor het Bassin (achter de Wettertoer). Vanaf 8 maart 2008 wordt het gehele centrum van Heerenveen aangewezen als een parkeerverbodzone.

De zone zal duidelijk aangegeven worden langs alle toegangswegen naar het centrum. Natuurlijk mag er nog gewoon geparkeerd worden; maar vanaf zaterdag 8 maart dus alleen nog in de daarvoor bestemde parkeervakken! In de periode van zaterdag 8 maart tot zaterdag 22 maart zal er door de parkeerwachters nog niet beboet worden, omdat een gewenningsperiode redelijk is. Bezoekers die wel buiten de parkeervakken parkeren krijgen een waarschuwing! Na 22 maart wordt er definitief gehandhaafd.
Zaterdag 8, donderdag 13 en zaterdag 15 en donderdag 20 maart a.s. zullen in het centrum ter informatie folders verspreid worden. Bezoekers die een parkeerplaats zoeken krijgen daarbij een gratis uitrij kaartje om te parkeren in de nieuwe Geerts Willigen parkeergarage direct in het centrum.

Voor meer informatie over deze wijziging kunt u contact opnemen met de heer Peter Gerrits van de gemeente Heerenveen op telefoonnummer 0513-617414.