Uwsubsidie.nl nieuw online subsidieadviesbureau

10/03/2008 12:11

Currency Connect B.V.

Uwsubsidie.nl is gelanceerd. Uwsubsidie.nl is een uniek subsidieadviesbureau waar alle diensten op het gebied van subsidies online worden aangeboden. Zo kunnen ondernemers eenvoudig hun subsidiemogelijkheden onderzoeken, digitaal vragen stellen en de administratie van een subsidieproject bijhouden.

Uwsubsidie.nl is bedacht en ontwikkeld door het ervaren subsidieadviesbureau Currency Connect. Currency Connect merkt in de dagelijkse praktijk dat er behoefte is aan digitale dienstverlening. Organisaties zitten niet altijd te wachten op de kostbare dienstverlening van een consultant aan huis, maar willen snel worden geholpen en niet meer betalen dan nodig is.

Voor leken en ervaren subsidiegebruikers
Uwsubsidie.nl richt zich zowel op subsidieleken als op ondernemers die de weg naar subsidies zelfstandig goed weten te vinden, maar op bepaalde punten hulp nodig hebben. Zij kunnen dan de digitale adviseur van Uwsubsidie.nl inschakelen voor bijvoorbeeld een specifieke vraag of het nalezen of aanvullen van een zelfgeschreven subsidieaanvraag. De software, die is gebruikt voor de het onderdeel 'uw subsidieadministratie', wordt al jaren succesvol toegepast door klanten van Currency Connect. Uwsubsidie.nl, in bezit van het MKB-OK keurmerk, verwacht met het totaalpakket aan online dienstverlening een nieuwe markt aan te boren.





http://www.uwsubsidie.nl