Ruud Zander maakt Rembrandthuis schoon

10/03/2008 12:58

ruud zander schoonmaakbedrijf

Haarlem, 10 maart 2008 - Het Rembrandthuis te Amsterdam wordt voortaan schoongemaakt door Ruud Zander Schoonmaakbedrijf uit Haarlem. Beide partijen hebben hierover recent een contract gesloten. Het Rembrandthuis, dat jaarlijks circa 200.000 bezoekers trekt, stelt zeer hoge eisen aan het schoonmaakwerk. Ruud Zander Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het werken voor veeleisende opdrachtgevers en begroette eerder het Frans Halsmuseum te Haarlem als klant.

De personeelsleden van Ruud Zander Schoonmaakbedrijf die in het Rembrandthuis werken zijn uitvoerig gescreend en volgden intern een zware opleiding. Dit met het oog op de grote verantwoordelijkheid die zij dragen tijdens het schoonmaakwerk temidden van zeer waardevolle en onvervangbare kunst. Het Haarlemse bedrijf boekt in toenemende mate succes op het gebied van specialistische klussen en zet daar ook de komende tijd sterk op in.

Ruud Zander Schoonmaakbedrijf telt 175 medewerkers en is vooral actief in het gebied tussen Alkmaar, Den Haag, Utrecht en IJmuiden. Het veertig jaar geleden door vader Ruud Zander opgerichte bedrijf maakt een periode van aanhoudende groei door en wordt thans geleid door zijn dochter Ella Blommaert-Zander. Een onderscheidend element in de aanpak is dat er voornamelijk overdag bij opdrachtgevers wordt gewerkt hetgeen de klanttevredenheid aantoonbaar vergroot.