PDO wint Oman Web Awards door BuyWays-advies

10/03/2008 16:18

Buyways B.V.

Groningen - De website van Petroleum Development Oman (PDO), een gezamenlijke dochter van Shell, Total en Oman is afgelopen zaterdag uitgeroepen tot winnaar van de Golden Trophy (categorie Olie en Gas) van de Oman Web Awards 2007.

Een nieuw design en inrichting van de site werd doorgevoerd na een internetstrategie-advies van BuyWays.

Door Buyways is een gedetailleerd onderzoek verricht naar de website www.pdo.co.om. Na vaststelling van de doelen, is de site beoordeeld op onder andere gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid. Naast het nieuwe design en de inrichting heeft BuyWays heeft een
zoekmachinemarketing-optimalisatie doorgevoerd. Dit laatste heeft geresulteerd in een forse toename van bezoekers van de website.

Voet aan grond internationale markt
Bram Bos, algemeen directeur van BuyWays, toont zich zeer verguld met de toekenning van de Oman Web Awards. Bos: "Deze award bevestigt dat we ook op de internationale markt voet aan de grond hebben. PDO heeft na het behalen van de award aangegeven zeer tevreden te zijn over geleverde diensten. Het winnen van een Oman Web Award bewijst eens te meer het belang van een gedegen internetplan als blauwdruk voor alle
internetactiviteiten."

Buyways houdt zich sinds jaar en dag bezig met het uitvoeren van internetstrategieën en online marketing en heeft hiermee al diverse successen geboekt.

Pan Arab Web Awards
De Oman Web Awards (OWA) zijn in het leven geroepen om om uitblinkers in webdesign en webdevelopment te onderscheiden. Winnaars van de OWA zullen tevens de strijd aangaan in de prestigieuze Pan Arab Web Awards competitie. Dit is een competitie tussen verschillende Arabische landen.

BuyWays
BuyWays is een internetbedrijf uit Groningen met 50 medewerkers. De organisatie wordt sinds februari geleid door algemeen directeur Bram Bos. Bos is overigens bekend met de olie-industrie door zijn eerdere functie bij Shell te Assen en Aberdeen.





http://www.buyways.nl

http://www.buyways.nl