KNWV

Nieuwsbericht Surfen

10-3-2008

Windsurfinstructeursopleiding 2008 ingepland

De windsurfinstructeur opleidingen voor 2008 staan weer op de
kalender!

Wil jij als enthousiaste windsurfer meer uit je hobby halen? Wil je misschien wel eens een zomer naar een tropisch surfoord verhuizen om daar geld te verdienen met je hobby? Dan is een goede en
internationaal erkende instructeursopleiding wellicht jouw ticket to paradise! Bij de surfverenigingen en surfcentra in binnen- en
buitenland is de Watersportverbond erkende instructeursopleiding een zeer gewaardeerd diploma, waarmee je snel aan de bak komt!

De instructeursopleiding van het Watersportverbond, bestaat uit 2 niveau's. Een instap is de assistent instructeur opleiding AWI. Het logische vervolg daarop is de zelfstandig instructeur A opleiding. Deze laatste leidt tevens op tot CWO instructeur A.

De AWI wordt dit jaar georganiseerd bij surfclub Gooimeer in huizen. De opleiding begint vrijdagavond 11 april en duurt het hele weekend. Verblijf en eten en drinken zijn bij het cursusgeld inbegrepen.

De WIA wordt dit jaar georganiseerd bij surfvereniging Zegerplas in Alphen a.d. Rijn. Deze opleiding begint vrijdag avond 25 april en duurt tot en met zondag 27 april.

Op de website vind je meer informatie en het inschrijfformulier om je aan te melden! Wees snel, want vol is vol!

Heel veel plezier gewenst in wat wellicht je nieuwe surfy toekomst wordt!

Internetadres: www.watersportacademy.nl
E-mailadres:opleidingen@watersportverbond.nl