CAD Accountancy sluit zich aan bij GIBO Groep

10/03/2008 17:03

GIBO Groep Accountants & Adviseurs

Vanaf 1 april 2008 treedt CAD Accountancy (CAD) toe tot de GIBO Groep. Brood- en banketbakkers herkennen vanaf die datum hun branchespecialist aan de naam GIBO CAD Accountants en Adviseurs. CAD is begin jaren zeventig opgericht door BEKO (een coöperatie voor de zelfstandige brood en banketbakker) om de administratie voor de leden te verzorgen. CAD telt 36 medewerkers die in dienst treden bij GIBO Groep. De overstap is logisch want GIBO Groep komt ook voort uit een coöperatieve organisatie.

De krachtenbundeling van CAD en de GIBO Groep levert bakkers veel voordelen op. Synergie wordt voor klanten verwacht op het gebied van kennis, producten en efficiency. De nieuwe combinatie gaat zich sterk profileren als de accountant voor de bakkersbranche, want GIBO CAD is markleider in deze branche. Door de blijvende samenwerking met BEKO Advies kunnen klanten blijven rekenen op branchespecifieke producten zoals de nieuwsbrieven, de omzet barometer en de jaarlijkse cijfers en trends ambachtelijke brood- en banketbakkerij.

De GIBO Groep onderscheidt zich van andere landelijke accountantsorganisaties op het gebied van betrokkenheid, deskundigheid en vooruitstrevendheid. De organisatie kent geen vennoten en investeert haar winst in de kwaliteit van de dienstverlening en de eigen organisatie. De GIBO Groep biedt ondernemers ondersteuning met de meest moderne middelen en dienstverlening van hoge kwaliteit, die zich kan meten met internationale accountancyorganisaties.

CAD staat bekend als een vooruitstrevende, direct betrokken partner voor ondernemers in de bakkersbranche. De achterliggende reden voor aansluiting bij een landelijke organisatie is dat zelfstandige accountantskantoren op termijn niet het vermogen hebben om de investeringen te verrichten die de overheid en de markt van ze verlangt. Daarnaast is de voorkeur voor de GIBO Groep bepaald door de visie van deze organisatie. Niet winst maken staat voorop, maar kwaliteit leveren.

De GIBO Groep - met zo'n zestig vestigingen en circa 1.300 medewerkers - biedt ondernemers in het MKB en de agrarische sector dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfskunde, juridische, fiscale zaken, subsidies en personeelszaken. De omzet van de GIBO Groep steeg in 2007 naar 90 miljoen.