Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl

Amersfoort: 10 maart 2008

Winnaars Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen bekend

Van maandag 3 tot en met zondag 9 maart werden de Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen gespeeld. Het toernooi vond voor het zevende achtereenvolgende jaar plaats op de indoorbanen van Tulip Tennis Center te 's-Graveland (bij Hilversum). Bij de dames werd gespeeld in de leeftijdscategorieën van 35+ t/m 75+, bij de heren van 35+ t/m 85+. In totaal deden 379 veteranentennissers in maar liefst 43 verschillende onderdelen een gooi naar de titel in het enkel-en dubbelspel. Na een succesvolle week met veel spannende wedstrijden kwamen er in het enkelspel in totaal negentien winnaars uit de bus.

In onderstaand schema ziet u de winnaars van de verschillende leeftijdscategorieën in het enkelspel.

De volledige uitslagen van de NOVK staan op knltb.nl.