Politie Zeeland


---


O-471-2008 Bestelbus gestolen van bedrijfsterrein, Zierikzee
Van een bedrijfsterrein op de Industrieweg in Zierikzee werd in de nacht van zondag op maandag een bestelbus met daarin een laptop en gereedschap gestolen.
Het betreft een gele Volkswagen Transporter met kenteken VV-NJ-28. Een andere bestelbus op het terrein werd opengebroken. Daaruit werden een navigatiesysteem en elektrisch gereedschap weggenomen. De waarde van de gestolen goederen plus de schade aan de opengebroken bestelbus bedragen gezamenlijk enkele tienduizenden euro's.

O-472-2008 Gsm's gestolen in winkelpand in Bruinisse
Maandag tussen 09.00 en 09.30 uur werden in een winkelpand in de Oudestraat in Bruinisse 12 gsm's gestolen.
Twee onbekende mannen hebben in de winkel het personeel afgeleid en uit een kast de gsm's met een totale waarde van meer dan duizend euro weggenomen.

O-473-2008 Container opengebroken, Oud-Vossemeer
Op een bedrijfsterrein aan de Molendijk in Oud-Vossemeer is tussen vrijdag 16.30 en maandag 07.30 uur een container opengebroken.
Uit de container werden een trilplaat, een aggregaat en een kettingzaag weggenomen. De totale waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele duizenden euro's.

Uit de sectie die vandaag (maandag) werd uitgevoerd op de vrouw die zaterdag dood in haar woning in Terneuzen werd aangetroffen, is gebleken dat zij een natuurlijke dood is gestorven. De vrouw is zaterdag vermoedelijk tussen 12.00 en 14.00 uur overleden.