Ingezonden persbericht



10 maart 2008

Zorgeloos reizen met Travel Insurance van Malaysia Airlines

Subang: Malaysia Airlines heeft MAS Travel Insurance gelanceerd. De verzekering kan door de klant op eenvoudige wijze online worden afgesloten op www.malaysiaairlines.com. De verzekering wordt aangeboden in samenwerking met Mondial Assistance.

De verzekering wordt aangeboden in samenwerking met Mondial Assistance, een toonaangevende reisverzekeraar, en Etiqa Insurance. De polis verzekert passagiers tegen annulering, verlies van bagage en medische kosten in het buitenland en kan worden afgesloten voor vluchten die vertrekken vanuit Maleisië. De komende maanden wordt dit uitgebreid met meer dan tien landen.

Huib Gorter, Regional Manager Continental Europe van Malaysia Airlines: "In 2007 vervoerden we meer dan vijftien miljoen passagiers. Al deze klanten kunnen voortaan hun ticket en reisverzekering bij één loket regelen. Het is een goed voorbeeld van het gemak dat wij onze klanten willen bieden in het kader van onze Malaysian Hospitality-campagne.

De volgende stap in ons klantvriendelijkheidsoffensief is dat we het mogelijk gaan maken om online loyalty-punten te controleren en in te wisselen, vakantiereizen te boeken, tickets te upgraden en nog veel meer. We hopen deze diensten stap voor stap in te voeren bij het uitrollen van ons e-commerceplatform tijdens het tweede kwartaal van dit jaar."

Malaysia Airlines en Mondial Assistance Group hebben onlangs de overeenkomst voor de verkoop van online reisverzekeringen getekend. Ron Hemelrijk, New Business Development Manager Internatioinal Sales Travel van Mondial Assistance verklaarde: "We zijn erg verheugd dat we dankzij onze internationale deskundigheid op het gebied van e-commerceplatforms Malaysia Airlines en haar klanten reisverzekeringsoplossingen kunnen aanbieden die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften van deze maatschappij."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de marketing afdeling van Malaysia Airlines op telefoonnummer: 020-5216282 of met Ocky Wiemeyer / Ilse Hage van Wieco ImPRove Communication: Telefoon: 020-7155330. E-mail: info@wieco.nl.


---- --