10-3-08< br/>
PERSBERICHT

FIRST INDUSTRIAL REALTY TRUST BENOEMT KRISTOF DE WITTE TOT COUNTRY DIRECTOR VOOR BELGIË EN DEVELOPMENT DIRECTOR VOOR NEDERLAND EN BELGIË

BRUSSEL, 10 maart 2008 - First Industrial Realty Trust, Inc. (NYSE: FR), één van de grootste aanbieders van supply chain oplossingen voor bedrijfsvastgoed, heeft vandaag aangekondigd dat Kristof De Witte benoemd is tot Country Director voor België en Development Director voor Nederland en België. De Witte zal de nieuwe bedrijfsactiviteiten van First Industrial in België gaan leiden door klanten logistieke oplossingen te bieden door middel van acquisitie, (her)ontwikkeling, verhuur en beheer van bedrijfsvastgoed. Als Development Director zal hij zowel de build-to-suit en industriële ontwikkeling als herontwikkeling gaan overzien in Nederland en België. Hij legt verantwoording af aan Jan Scheers, managing director.

"Kristof heeft een diepe kennis van de complexe factoren die supply chains en logistieke activiteiten vormen in België en de rest van EU" zegt Scheers. "Door het combineren van Kristof's diepe kennis van de locale markt met onze grote en concurrerende kapitaalbronnen zullen wij in staat zijn om vooruitstrevende oplossingen te bieden aan klanten om hun in veranderende behoefte aan vastgoed te voorzien."

De Witte heeft meer dan 15 jaar managementervaring in commercieel vastgoed. Hiervoor was hij algemeen directeur van SEGRO Plc, waar hij verantwoordelijk was voor het leiden van de Belgische activiteiten. Daarvoor was hij Manager Leasing & Contracten, waarna hij gepromoveerd werd tot Development Manager. De Witte was ook senior onderhandelaar bij ONCOR Cavens & Co, een Belgische makelaar.

De Witte heeft zijn Bachelor gehaald aan de Universiteit van Antwerpen (UFSIA) en zijn Masters in bedrijfskunde aan de Universiteit van Limburg (LUC). Hij heeft ook een diploma vastgoedmanagement van de Universiteit van Antwerpen (UAMS) en een diploma leiderschap van de Ashridge Business School in het Verenigd Koninkrijk. De Witte is lid van de Royal Insititute of Chartered Surveyors (RICS), de Real Estate Society, de Top 400, en het Vlaams Instituut voor de Logistiek.

First Industrial Realty Trust, Inc. (NYSE: FR) biedt oplossingen voor bedrijfsvastgoed voor elke fase in de distributieketen van de klant, ongeacht hoe groot of gecompliceerd deze is. In meer dan 30 markten in de Verenigde Staten, Canada, Nederland en België kopen, (her)ontwikkelen, verhuren, beheren en verkopen onze plaatselijke marktexperts bedrijfsvastgoed, waaronder alle belangrijke soorten voorzieningen: R&D/flex, lichte industrie, productie, en regionale en grootschalige distributiecentra. Nog steeds blijven wij op het gebied van klantenservice hoge scores ontvangen van Kingsley Associates, een onafhankelijk onderzoeksbureau, en in totaal hebben wij bijna 10 miljoen vierkante meter aan bedrijfsruimte in bezit, beheer en ontwikkeling. Ga voor meer informatie naar onze website op www.firstindustrial.com.

Dit persbericht bevat toekomstgerichte uitspraken omtrent de Onderneming. Een aantal factoren kunnen wezenlijke verschillen veroorzaken in de feitelijke resultaten van de Onderneming in vergelijking met de verwachte resultaten,

waaronder veranderingen in: nationale, internationale, regionale en plaatselijke economische omstandigheden in het algemeen en vastgoedmarkten in het bijzonder, wet-/regelgeving (waaronder wijzigingen van wetten met betrekking tot het belasten van vastgoedbeleggingsfondsen), beschikbaarheid van financiële middelen, rentepercentages, concurrentie, vraag naar en aanbod van bedrijfsvastgoed in de huidige en toekomstige marktgebieden van de Onderneming, potentiële milieurisico's, achterstand in ontwikkelings- of verhuurschema's**, kredietrisico's van huurders, kosten die hoger uitvallen dan verwacht, veranderingen in algemene waarderingsgrondslagen, beleidsbepalingen en richtlijnen die van toepassing zijn op vastgoedbeleggingsfondsen, en risico's met betrekking tot internationaal zakendoen (waaronder valutarisico's). Voor meer informatie over deze en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de Onderneming en over de hierin opgenomen informatie zij verwezen naar de door de Onderneming bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission gedeponeerde stukken.

Media Contacten: V.S. en Canada
Sean O'Neill
SVP, Investor Relations and Corporate Communications
+1 312-344-4401

Art Harmon
Director, Investor Relations and Corporate Communications
+1 312-344-4320

Nederland en België
Jan Scheers
Managing Director

+32 (0) 475 23 52 69


---


---- --