Ingezonden persbericht


SPYWAREfighter nu ook geschikt voor
Windows Vista

Amsterdam, 10 maart 2008 - Het antispywareprogramma van SPAMfighter, SPYWAREfighter, is nu ook geschikt voor Windows Vista. Vista-gebruikers zijn vanaf nu beter beschermd tegen spyware en andere bedreigingen.

"Antispyware is voor elke computergebruiker een must. Het waarborgt privacy en laat computers zo snel mogelijk werken. We zijn verheugd mee te kunnen delen dat nu ook Windows Vista-gebruikers voordeel hebben van SPYWAREfighter", zegt Henrik Sorensen, CEO van SPAMfighter.

SPYWAREfighter beschermt tegen 22.000 bedreigingen. De oplossing voorkomt dat spyware, malware of andere vormen van kwaadwillende software een computer besmetten.

SPYWAREfighter is uniek ten opzichte van andere antispywaresoftware. Dankzij zijn bijzondere onderzoeksaanpak onderschept SPYWAREfighter ook onbekende bedreigingen. De oplossing scant bekende en onbekende bedreigingen en beschermt daarbij het systeem van de gebruiker real-time.

Een gratis 30-daagse proefversie van SPYWAREfighter is te downloaden via: www.spamfighter.com/spywarefighter.

Over SPAMfighter

SPAMfighter ontleent zijn kracht aan bijna vijf miljoen actieve gebruikers over de gehele wereld, die met één druk op de knop melding maken van spammails. Als verschillende gebruikers dezelfde spamkenmerken rapporteren, filtert SPAMfighter de betreffende mail automatisch uit de berichtenstroom. Zo blokkeert de oplossing 90 procent van de spam vóór deze de inbox van gebruikers bereikt. Elke dag filtert SPAMfighter ongeveer twaalf miljoen spamberichten uit vijftien miljoen geteste mails. SPAMfighter is de Europese marktleider in antispamoplossingen en heeft 35 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Kopenhagen (Denemarken).

Ingezonden persbericht