Judith Littel Business Unit Manager bij Everett


NIEUWEGEIN, 20080310 -- Op 1 maart is Judith Littel (37) als Business Unit Manager in dienst getreden bij Everett, specialist in Identity & Access management, SOA, Applicatie, Integratie-, Search- en Portaal-oplossingen. Littel wordt verantwoordelijk voor het internationale Solution Support Centre van het bedrijf.

In haar nieuwe rol zal Littel het Solution Support Centre (SSC) vanuit Nederland leiden en naast de Nederlandse ook Everett's Engelse en Indische engineers en troubleshooters aansturen. Zodat Everett's klanten, nationaal en internationaal, kunnen rekenen op 24x7 ondersteuning op hun bedrijfskritische middleware-omgevingen. Everett levert vanuit haar kantoren in Nederland, Engeland en India advies- en implementatiediensten aan toonaangevende Europese ondernemingen en instellingen. Deze dienstverlening wordt meestal gerealiseerd op basis van technologie van Novell, Oracle en Sun.

De uitdaging voor Littel is het uitbouwen van het Support Centre. "Identity Management is actueler dan ooit; thema's als Governance, Risk en Compliance worden voorpaginanieuws op het moment dat er iets niet goed geregeld is," aldus Littel. "Onze klanten weten dat wij in geval van calamiteiten onmiddellijk in actie komen. Everett biedt haar klanten al vijf jaar een vangnet van `experts on-call'. Daar vraagt de markt om en ik zal er alles aan doen om deze dienstverlening nog verder te professionaliseren."

De afgelopen zeven jaar werkte Littel in diverse functies voor de NV Tulip Computers. Eerst bij Tulip Computers in Amersfoort, later bij dochterbedrijf NewLevel, aanbieder van klantspecifieke IT-trainingen. Haar laatste functie binnen dit bedrijf was Sales Director. Littel maakte als één van de negen Novell partners uit verschillende werelddelen deel uit van Novell's Global Training Advisory Council, een adviesorgaan van Novell Training Partners.

Over Everett
Everett is opgericht in Nederland in 1999. Everett is specialist in Identity & Access Management, SOA, Applicatie, Integratie, Search en Portaal oplossingen, met een duidelijke focus op nieuwe technologieën en concepten. Volgens Everett is middleware dé oplossing voor de vereiste flexibele ICT omgeving. Everett streeft naar `thought leadership' op alle expertisegebieden en wil werken als `trusted advisor' in iedere bedrijfstak. Everett heeft kantoren in Nederland, Engeland en India.
Meer informatie over Everett: www.everett.nl.





Everett