Nederlands grootste wellness-resort de Veluwse Bron bijna open


EMST (GEMEENTE EPE), 20080310 -- Vier jaren van voorbereiding worden tastbaar! Nederlands mooiste en grootste wellness-resort opent deze zomer haar deuren. Uniek in omvang en uitstraling zal de Veluwse Bron straks alles op het gebied van Sauna, Beauty & Health bieden. En met drie verschillende restaurants daarnaast ultieme verwennerij op culinair gebied.

De Veluwse Bron ligt tussen Apeldoorn en Zwolle midden in de mooie Veluwse natuur van Emst (gemeente Epe). Een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Op een landgoed van maar liefst 21 hectare (14 voetbalvelden) wordt gebouwd aan meer dan 9.000 m2 wellness. Sauna's, stoombaden, zwembaden, dompelbaden en whirlpools in het hoofdgebouw, een compleet wellness-dorp in de kuurtuinen en een schitterend gelegen paviljoen. En dat alles aan een prachtig groot meer, waar het zuivere water als natuurlijke kwel omhoog borrelt.
In het hoofdgebouw zijn in het oog springende faciliteiten te vinden waaronder een compleet Oosters badhuis met Hammam, een uitgebreide Rasul, een ware ijsgrot, een zwembad van natuursteen en een riant kruidenbad. Het wellness-dorp tussen het hoofd¬gebouw en het paviljoen is uniek in zijn soort. Want waar in Nederland is er een Wildobservatiesauna, een Veluwse Stuifzandsauna, een zoutsteenmijn of een compleet Kelo-saunadorp te vinden? Verspreid over het buitenterrein liggen diverse baden, waaronder een ruim zwembad, een zoutwaterbad, diverse whirlpools en een bruisbad.
De behandelingen op het gebied van Beauty & Health zijn hoogwaardig en veel¬omvattend. De afdeling waar deze behandelingen verstrekt worden, ongeveer 1.000 m2 groot, beschikt over vele behandelruimtes, rustruimtes en wellnessfaciliteiten waarvan individueel of met z'n tweeën gebruik gemaakt kan worden. Ideaal voor mensen die van een sauna, stoombad of andere faciliteiten gebruik willen maken zonder daarbij in een textielloze cultuur te moeten vertoeven.

De Veluwse Bron bouwt met veel energie en enthousiasme door aan een schitterend wellness-resort met klasse en allure. Een plek waar straks enorm veel valt te ontdekken en waar de gast centraal staat.

De ontwikkelingen zijn te volgen op www.veluwsebron.nl.





VeluwseBron BV