Politie Zeeland


---


W-474-2008 Aanrijding in Grijpskerke
Op de kruising Hondegemseweg / Burgemeester Bouwmanstraat in Grijpskerke kwamen maandag om 14.25 uur een personenauto en een vrachtauto met aanhangwagen met elkaar in botsing.
De 75-jarige, uit de gemeente Veere afkomstige, bestuurder van de personenauto reed over de Hondegemseweg, komende uit de richting van de Middelburgseweg. Op de kruising sloeg hij linksaf de Burgemeester Bouwmanstraat in. Hij verleende geen voorrang aan een vrachtauto met aanhangwagen, bestuurd door een 45-jarige man uit de gemeente Zierikzee, die hem op dezelfde weg tegemoet kwam. Bij de aanrijding liepen beide voertuigen schade op.

O-475-2008 Aanrijding in Kapelle
Op de kruising Postweg / Lurpseweg in Kapelle vond maandag om 15.30 uur een aanrijding plaats.
Een 48-jarige automobilist uit Yerseke reed over de Postweg. Op de kruising sloeg hij linksaf en verleende geen voorrang aan een 17-jarige bromfietser uit dezelfde plaats die op het fietspad naast de rijbaan in dezelfde richting reed. Door de aanrijding belandde de bromfietser in de berm en liep een pijnlijke pols op, zijn bromfiets kwam in de sloot terecht.

Z-476-2008 Hennepkwekerij ontmanteld
Maandag omstreeks 14.30 uur werd in een woning in de Bernhardstraat in Axel een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld.
De kwekerij met 151 planten werd aangetroffen op de zolder van de woning. Van de Delta werd stroom afgetapt. Alles zal worden vernietigd. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

W-477-2008 Diefstal auto, Vlissingen
Maandag tussen 16.00 en 20.00 uur werd van een parkeerplaats aan de Koningsweg in Vlissingen een personenauto gestolen.
Het betreft een grijze Opel Kadett, type 1600 Special met kenteken ZH-36-RL. De waarde is niet bekend.