Antillenhuis


Gevolmachtigde Minister lanceert boekingssite Caribbean.nl in Papiamentu

Staand de heer Martin Does, zittend de heer Paul Comenencia. (Foto Antillenhuis/PevryPress)

Vanaf vandaag is het voor het eerst mogelijk dat het publiek via Caribbean.nl vliegtickets online in het Papiamentu kan boeken en betalen naar de Nederlandse Antillen en Aruba. Gevolmachtigde Minister Paul Comenencia kreeg vandaag, maandag 10 maart, op het Antillenhuis van Martin Does van Does Travel & Cadushi Tours de eer om de nieuwe website te lanceren. Dit gebeurde doormiddel van een symbolische druk op de knop.

In het vliegticket - menuscherm van Caribbean.nl ziet men nu voor de taalkeuze ook de Antilliaanse vlag. Door op de vlag te klikken wordt de taal gewijzigd. Caribbean.nl is de officiële website van Does Travel & Cadushi Tours. De reisorganisatie met kantoren in Nederland, op Curaçao en in Suriname onderstreept hiermede opnieuw haar specialisme en affiniteit met de Nederlandse Antillen en Aruba.

Een belangrijke missie van Does Travel & Cadushi Tours is dat klanten zich thuis voelen bij elk contact met de reisorganisatie. In al die jaren staat Does Travel & Cadushi Tours er ook om bekend dat men ook in het Papiamentu te woord kan worden gestaan, zowel bij een bezoek aan één van de vier reisbureaus als telefonisch.

Januari dit jaar heeft Does Travel & Cadushi Tours het online boeken van vliegtickets op haar website geïntroduceerd. En vanaf vandaag kan de klant geheel in de gedachte van het `thuis voelen' ook online boeken in het Papiamentu. Het andere grote unieke voordeel van het online boeken van vliegtickets op Caribbean.nl is de mogelijkheid van de gespreide betaling.

In de eerste twee maanden is het aantal vliegtickets dat online is geboekt via Caribbean.nl boven verwachting. Veel mensen maken gebruik van het grote voordeel van de gespreide betaling, dat volgens directielid Martin Does, nergens anders mogelijk is.