Gemeente Zoetermeer

Sportcafé bij Ayersrock

Het sportcafé is dé ontmoetingsplek voor sportaanbieders om ervaringen uit te wisselen en ideeën op te doen. Evenementencentrum Ayersrock organiseert deze keer het Sportcafé op dinsdagavond 11 maart. Onderwerpen van gesprek zijn: Klimvereniging Ayers Rookies heden en toekomst, (Sport) kennismakingscursus nieuwe stijl, Zoetermeerpas en Sport. Daarna kunnen deelnemers zelf het klimmen uitproberen onder leiding van instructeurs. Sportbesturen en sportschooleigenaren zijn van harte uitgenodigd. Ayers Rock is gevestigd aan de Buytenparklaan 14. De avond start om 19.30 uur. Aanmelden kan bij de gemeente Zoetermeer, de heer M. Leckie, m.leckie@zoetermeer.nl.

Het sportcafé wordt jaarlijks 3 à 4 keer georganiseerd en de locatie wisselt. Steeds een andere sportvereniging zet haar deuren open voor een informeel samenzijn van sportaanbieders.
De vereniging die het Sportcafé organiseert kan rekenen op ondersteuning van het sportloket.

Interesse
Sportorganisaties die ook een sportcafé willen organiseren of die graag een uitnodiging ontvangen voor een volgend Sportcafé, kunnen contact opnemen met het Sportloket Zoetermeer, telefoon (079) 3468367. Een email sturen kan ook naar sportloket@zoetermeer.nl. Het sportloket helpt met het opstellen van het programma en betaalt mee aan de kosten.