Eerste skybox Nederlandse clubcircuit in Effenaar

11/03/2008 12:01

Effenaar

EINDHOVEN - Bierbrouwer Dommelsch en poppodium Effenaar te Eindhoven hebben de handen ineen geslagen voor een grandioze primeur in het Nederlandse clubcircuit; de realisatie van een skybox zoals we die vooralsnog enkel kennen uit o.a. de sportwereld. Op maandag 10 maart, tijdens het uitverkochte optreden van bluesgitarist Joe Bonamassa, vond de officiële opening plaats.

De 'Dommelsch Skybox', zoals de officiële naam luidt, is toegesneden op flexibel gebruik in een muzikale omgeving, variërend van brainstormsessies tot gezellig borrelen met collega's en/of zakenrelaties, onder het genot van het beste wat er op gebied van live muziek te beleven valt. Bovendien is de skybox smaakvol ingericht in een sfeer die uitstekend past bij de uitstraling van een modern en professioneel geleid poppodium.

Het is de bedoeling dat de skybox een bijdrage gaat leveren aan de beleving van popmuziek in een exclusieve setting. Het idee van relatiebeheer of zakendoen binnen een modernistische, soms alternatieve doch kwalitatief hoogstaande context is een noviteit en zeer interessant voor een breed scala aan organisaties. In eerste instantie zal de Effenaar zakenrelaties en bevriende organisaties aanspreken, maar uiteraard worden ook andere geïnteresseerde bedrijven uitgenodigd een kijkje te komen nemen in de Dommelsch Skybox.

Voor de Effenaar zal de skybox dan ook veel nieuwe deuren openen. Daar waar andere poppodia en culturele instellingen conventionele sponsorships aangaan, staat de Effenaar open voor samenwerking door middel van beleving en participatie.

Hierdoor wordt het zogenaamde cultureel ondernemerschap binnen het Nederlandse clubcircuit naar een hoger niveau getild.

Voor Dommelsch onderstreept de skybox de verbondenheid tussen de bierbrouwer en muziek, alsmede de nauwe betrokkenheid bij de Nederlandse poppodia. Dommelsch verbindt zijn naam aan een aantal verrassende muziekinitiatieven zoals Dommelsch Dubbel Dutch, Dommelsch Clash of the Coverbands, Dommelsch Locals Only!, Dommelsch TWSTd DJ Contest en Dommelsch Live 38. Alle initiatieven komen samen op www.dommelschmuziek.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.