XS4ALL

Nieuw datacenter en nieuwe dienst

06-03-2008
Categorie: Productinformatie

XS4ALL neemt een ruimte in gebruik in het datacenter van euNetworks. De ruimte is bestemd voor klanten die een eigen server in een datacenter van XS4ALL onderbrengen (colocation). Met de opening introduceert XS4ALL de nieuwe dienst Small Rack, een klein kastdeel (4U hoog) dat afgesloten kan worden. Klanten die Small Rack afnemen krijgen 24x7 toegang tot het datacenter.

Inbegrepen bij Small Rack zijn ruime hoeveelheden dataverkeer (1,5 TB) en stroom (3 ampère). Dankzij deze nieuwe dienst krijgen klanten die geen hele kast nodig hebben, toch 24x7 toegang tot hun eigen afgesloten kastdeel. In de ruimte van euNetworks is ook de dienst Full Rack leverbaar, waarmee klanten een volledige serverkast naar wens kunnen inrichten.

De nieuwe ruimte betekent een derde datacenter voor XS4ALL. Klanten kunnen hun servers nu op drie locaties plaatsen zodat zij een directe uitwijkmogelijkheid hebben bij uitval. Dit past in ons streven naar de levering van betrouwbare diensten. Daarnaast heeft XS4ALL door deze uitbreiding genoeg ruimte om aan de groeiende vraag naar colocation te voldoen.

Uiteraard zijn het gebouw van euNetworks en de ruimte van XS4ALL uitgerust met snelle verbindingen, redundante koelsystemen en stroomvoorziening en uitstekende beveiliging. XS4ALL verheugt zich erop door de samenwerking met euNetworks haar klanten nog beter te kunnen bedienen in hun vraag naar colocation.

Meer over Colocation

Datacenters van XS4AL