Ingezonden persbericht


AdLINK Group benoemt René Zeedijk tot Managing Director Nederland

Haarlem, 11 maart 2008 AdLINK Group, het toonaangevende en onafhankelijke netwerk voor digitale marketing in Europa, benoemt René Zeedijk (36) tot Managing Director in Nederland. Deze benoeming volgt op het voornemen van AdLINK om zijn aanwezigheid in Nederland verder uit te bouwen en het netwerk van specialisten sterk uit te breiden. Als Managing Director is Zeedijk verantwoordelijk voor een vlekkeloze samenwerking tussen AdLINK Media en affilinet, twee aparte specialismen binnen AdLINK. De combinatie van deze specialismen stelt adverterende klanten en mediabureaus uitstekend in staat om hun geïntegreerde online campagnes effectief in te zetten. AdLINK zorgt hierbij voor een uitgebreide ondersteuning van presentatie- en partnermarketingspecialisten.

Door Zeedijk twee specialismen te laten managen, ontstaat er meer synergie tussen die twee. Ook versterkt het de samenwerking binnen ons specialistennetwerk , zegt Stéphane Corider, CEO van AdLINK Group. Daarnaast optimaliseren we met deze samenwerking de effectiviteit van geïntegreerde digitale campagnes.

Zeedijk is een ervaren manager en heeft jarenlange media-ervaring. Voordat hij bij AdLINK in dienst kwam, was Zeedijk Commercieel Directeur en lid van de directie van Radio 538 en Talpa Radio (Radio 10 Gold, Juize FM en Radio Digitaal). Hiervoor werkte hij als salesmanager, senior accountmanager en mediaplanner bij diverse radiostations en mediabureaus.

# # #

Over AdLINK Group

AdLINK Group is het toonaangevende, onafhankelijke marketingnetwerk in Europa voor digitale marketing. Met AdLINK Media, affilinet, net;dialogs, Sedo en het merkcomponent in zijn portfolio heeft AdLINKGroup specialisten in presentatie, partnerschap, online direct-, en een-op-een marketing, maar ook op het gebied van e-mailmarketing. Het bedrijf heeft ongeveer 450 medewerkers en zeventien vestigingen in negen Europese landen en in de Verenigde Staten. Ook werkt AdLINK nauw samen met partners in Centraal- en Zuid-Amerika en Azië. AdLINK Group biedt klanten zo een wereldwijd netwerk voor online marketing.

Ingezonden persbericht