Time : 12:17:12
Date : 11 March 2008
Sender Name: Konica Minolta Business Solutions Belgium

KONICA MINOLTA ZET LOGISTIEK PARTNERSHIP MET BELGISCHE VOETBALBOND VERDER

Konica Minolta, sinds 2004 partner van de Belgische Voetbalbond, heeft op maandag 10 maart 2008 de samenwerking als officieel logistiek partner voor een periode van drie jaar verlengd.

Konica Minolta is actief in de grafische en productiesector en biedt een waaier aan 'tailor made document solutions' aan, gecombineerd met printsystemen in zwart-wit en kleur, zowel voor KMO's als voor multinationals.

De Belgische Bond is uiterst tevreden over het in 2004 afgesloten partnership en vertrouwt dan ook opnieuw op Konica Minolta om zijn administratieve zetels uit te rusten met performant bureaumateriaal.

Konica Minolta beschouwt sportieve sponsoring als een strategische communicatiepijler. Zo brengt sport waarden over die Konica Minolta nauw aan het hart liggen, zoals beheersing, competitiegeest, teamspirit en performantie.

Met dit positief partnership verzamelt Konica Minolta zijn sales teams rond eenzelfde strategie en knoopt het verder hechte relaties aan met klanten en prospecten.

"Wij zijn bijzonder fier en verheugd om onze samenwerking als officieel logistiek partner van de KBVB te kunnen verderzetten en zo bij te dragen tot zijn succes. Wij zijn ervan overtuigd dat de Belgische Voetbalbond en ons nationaal elftal sterke prestaties zullen neerzetten en hopen dat de Rode Duivels zich zullen plaatsen voor de wereldbeker 2010 in Zuid-Afrika", besluit de heer Ishihara, managing director bij Konica Minolta Business Solutions Belgium.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met: Konica Minolta Business Solution Belgium NV/SA
Evelyne de Voghel
Communication Coordinator- Sales & Marketing
Tel.: 02/717.08.64 Fax: 02/717.09.09
evelyne.de.voghel@bs.konicaminolta.be
www.konicaminolta.be www.bizhub.be

URL: http://www.konicaminolta.be http://www.bizhub.be

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL Link to Press Release - UK