Persbericht

Claranet zet voet aan de grond in Las Vegas

Son, 11 maart 2008 - Claranet, leverancier van zakelijke oplossingen in de communicatie- en informatietechnologie, heeft een nieuw kantoor geopend in Las Vegas, Nevada USA. Hiermee heeft de Claranet Groep haar aanwezigheid in Noord-Amerika verder versterkt.

De opening van het kantoor in Las Vegas is een belangrijke stap in de strategie van de Claranet Groep om verder uit te breiden naar de westkust van Amerika. Onlangs heeft de Claranet Groep ook een vestiging geopend in New York City. Door de sterke positie van Claranet in Europa en de Verenigde Staten beschikken klanten van Claranet over een high-performance, betrouwbare en veilige transatlantische verbinding voor hun bedrijfskritische applicaties.

Als groeiend aanbieder van managed services, wil Claranet de diensten die zij haar klanten levert steeds verder verbeteren , aldus Bert Bekker, commercieel directeur bij Claranet Benelux. De opening van het kantoor in Las Vegas draagt bij aan de wereldwijde expansie die wij voor ogen hebben. Wij zijn erg blij dat de positie van de Claranet Groep in de Verenigde Staten met het kantoor in Las Vegas verder is verstevigd.

In Nederland biedt Claranet sinds 1996 een betrouwbaar pakket aan diensten op het gebied van managed applications, internettoegang, VPN s, hosting, security en telefonie. Middels het eigen internationale netwerk biedt Claranet oplossingen voor dataverkeer tussen (inter)nationale bedrijfslocaties.

(220 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Claranet
Claranet biedt sinds 1996 een betrouwbaar pakket aan diensten op het gebied van managed applications, internettoegang, VPN s, hosting, security en telefonie. Middels het eigen internationale netwerk biedt Claranet oplossingen voor dataverkeer tussen (inter)nationale bedrijfslocaties. Met vestigingen in 7 landen voorziet Claranet meer dan 300.000 klanten wereldwijd, waaronder Airbus, Renault en CenterParcs. Claranet heeft 600 medewerkers, een jaaromzet van 120 miljoen en is vanaf haar ontstaan een succesvolle en financieel stabiele onderneming. Meer informatie is te vinden op www.claranet.nl.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Claudia Top van LEWIS Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 4600 Fax: +31 (0) 40 235 4601 E-mail: claudiat@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over Claranet kunt u contact opnemen met Anna Biermans, Marketing Manager bij Claranet: Tel: +31 (0) 40 239 3345 Fax: +31 (0) 40 239 3310 E-mail: abiermans@nl.clara.net www.claranet.nl

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com