Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, Apeldoorn, 11 maart 2008

CMS leverancier site-supply neemt nieuwe "high availability" omgeving in gebruik.

site-supply neemt belangrijkste stap uit haar 3-jarig bestaan.

Apeldoorn, 11 maart 2008 - site-supply, online leverancier van CMS-technologie, heeft een nieuw, bedrijfszeker serverpark in gebruik genomen. Ruim 500 websites van 300 klanten zijn via de nieuwe servers beschikbaar.

De serveromgeving die in samenwerking met het Arnhemse bedrijf VDX is opgezet, kenmerkt zich onder andere door een opstelling waarbij een aantal machines tegelijk zou mogen uitvallen en de dienstverlening toch gegarandeerd blijft. Draait normaal gesproken een website op één server, bij site-supply draait een website op meerdere servers. Dankzij de nieuwe serveromgeving kan site-supply als echte SaaS (Software as a Service) onderneming ongehinderd doorgroeien in aantal websites en klanten een nog betere service bieden.

"site-supply heeft zich in de afgelopen 3 jaar bewezen als een zeer schaalbare oplossing, zowel in functionaliteit als in capaciteit. Dat bleek de afgelopen weken maar weer met de livegang van de zeer populaire www.dooddoetleven.nl website die in de begindagen ca. 20.000 bezoekers per dag trok.", aldus Patrick Wever (CTO). "Met de nieuwe omgeving zijn voornamelijk de schaalbaarheid en veiligheid meer dan gewaarborgd."

site-supply heeft momenteel 15 enthousiaste partners die site-supply als CMS inzetten t.b.v. opdrachtgevers. Een aantal van hen maakt zelfs gebruik van de whitelabel versie, die onder eigen naam wordt aangeboden.

Over site-supply
site-supply is een typische SaaS onderneming die via haar CMS websitehouders in staat stelt eenvoudig een eigen website te beginnen en te onderhouden. Oorspronkelijk bedoeld voor de kleinzakelijke gebruiker, is site-supply door de volledigheid aan (web)modules inmiddels ook prima voor het middenbedrijf inzetbaar.

---

Voor meer informatie:
Ben Mets
+31 652 420 310
ben@site-supply.nl