Ingezonden persbericht


Quick Scan Plaza op ESEF en Techni-Show 2008

Problemen zijn er om opgelost te worden. En snel ook. Speciaal daarvoor wordt op de vakbeurzen ESEF en Techni-Show 2008 het Quick Scan Plaza ingericht. Elf organisaties analyseren razendsnel vragen van bezoekers over eurowerknemers, subsidies, productieautomatisering, plm, pdm, cad-cam en komen met een gericht advies. Zij kunnen daarbij ook doorverwijzen naar exposanten op de beurs. Het Quick Scan Plaza is een van de vele activiteiten ten tijde van de ESEF (11 tot en met 14 maart) en Techni-Show (11 tot en met 15 maart). De beurzen beslaan een groot deel van het Jaarbeurscomplex.

Op de beurs komt ook een speciale designersdag. Hiervoor werkt VNU Exhibitions samen met het vakblad Product en een aantal vooraanstaande Design instituten. Onderdeel van de dag is een aantal toegespitste sessies met ontwerpers van naam. Daarna gaan bezoekers gericht de beurs over om elkaar uiteindelijk weer te vinden op de designersborrel.

ESEF en Techni-Show vinden gelijktjidig plaats, TechniShow duurt evenwel een dag langer. De zaterdag is traditioneel het moment voor ESEF-exposanten om de TechniShow te bezoeken. Ervaring heeft geleerd dat één dag voor deze toeleveranciers te kort is om zich te oriënteren op nieuwe apparatuur en producten. Daarom gaat de Techni-Show ook donderdagavond open. Op vertoon van hun exposantenbadge kunnen ESEF-deelnemers op de Techni-Show gratis dineren. Exposanten krijgen de gelegenheid hun catering af te stemmen op hun ESEF-beurscollega's. Deze avondopenstelling is ook interessant voor bezoekers die liever buiten kantooruren naar de beurs komen.

Organisator Pieter Dirk Waltheer van VNU Exhibitions signaleert dat het uitstekend gaat de beurzen. " We zien gretigheid in de markt om deel te nemen. Een substantieel deel van de beschikbare expositieruimte is inmidedels verhuurd. We verwachten ook meer bezoekers uit de buurlanden Belgie en Duitsland. Met gerichte marketingcampagnes gaan we die markten bewerken. De tijd is er rijp voor, de economie draait op volle toeren. We willen onze exposanten daarvan optimaal laten profiteren. "

.-.-.-.-.-.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht