Gemeente Ferwerderadiel

Kom in actie met GO-4 Action!

24-01-2008 10:29

Meer jongeren in beweging brengen. Op een manier die jongeren boeit. Dat is wat breedtesportproject GO-4 Sport (van de gemeenten het Bildt, Ferwerderadiel, Leeuwarderadeel en Menaldumadeel) wil bereiken. Onder de naam GO-4 Action biedt GO-4 Sport je in de maanden april, mei en juni 2008 weer de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende takken van sport. Je krijgt de gelegenheid om een keuze te maken uit verschillende sportcursussen. Je mag de sport dan `uitproberen', alleen of samen met een vriend(in). Elke kennismakingscursus bestaat uit één of meerdere trainingen en vindt plaats buiten schooltijd. Als je tussen de 12 en 19 jaar bent, kun je mee doen.

Er wordt op dit moment een brochure samengesteld waarin al deze sportcursussen staan omschreven. In dit boekje staan alle deelnemende verenigingen en organisaties met een korte omschrijving van de sport. Per sportcursus staat beschreven waar en wanneer het is en welke sportkleding je mee moet nemen.

Uit deze brochure kun je één of meerdere sportieve cursussen kiezen. Vanaf woensdag 12 maart is de brochure en het inschrijfformulier te downloaden van de website

www.go4sport.nl (zie `Downloads'). Kom in actie! Met GO-4 Action!