VVD


15-2-2008

Mijn VVD vanaf 12 maart beschikbaar

Gelijktijdig met de stembescheiden voor de ledenraadpleging van de nieuwe partijvoorzitter ontvangen alle VVD-leden hun inlogcodes waarmee zij toegang kunnen krijgen tot het besloten gedeelte van de VVD-website: "Mijn VVD".

Sinds de 123e algemene vergadering d.d. 15 september 2007 staat op de VVD-website een linkje naar "Mijn VVD". Bij het aanklikken van dit linkje komt u in het aanlogscherm van het besloten gedeelte van de VVD-website. Hier kunnen alle VVD-leden vanaf 12 maart 2008 inloggen om hun eigen gegevens, zoals die bij de ledenadministratie bekend zijn, in te zien en eventueel te muteren of aan te vullen.

Ook de ledenraadplegingen vinden via "Mijn VVD" plaats. Leden die via Internet hun stem willen uitbrengen tijdens een ledenraadpleging doen dit voortaan via "Mijn VVD". Het stemmen per telefoon of per post blijft ongewijzigd. Ook aan- en afmelden voor partijbijeenkomsten kan binnekort via "Mijn VVD".

Begin maart 2008 ontvangen alle stemgerechtigde VVD-leden de stembescheiden voor de ledenraadpleging partijvoorzitter per post. Gelijktijdig met deze zending ontvangen alle leden (dus ook de leden die niet stemgerechtigd zijn) een wachtwoord dat toegang geeft tot "Mijn VVD".

De persoonlijke toegangscodes worden alleen op deze wijze verstrekt. Wij verzoeken u daarom niet te bellen naar de ledenadministratie voor een nieuw wachtwoord. Uiterlijk 12 maart a.s. krijgt u toegang tot "Mijn VVD".