Cabaret op je navigatie met Bert Visscher

11/03/2008 10:33

MyPoi World B.V.

MyPoi World introduceert op 12 maart "MyPoi Voices Bert Visscher"; 3 stemmen voor het navigatiesysteem. MyPoi Voices Bert Visscher is geschikt voor TomTom(R), Garmin(R) en Mio(R).

MyPoi Voices Bert Visscher biedt 3 geweldige navigatiestemmen. Op geheel eigen wijze navigeert de cabaretier de gebruiker naar de bestemming. Bert Visscher wijst de weg als zichzelf, als de bekende oorlogsveteraan uit zijn succesvolle show "Geluk zit in hele grote dingen" en geheel op zijn eigen manier "accentloos".

"Bert Visscher als zichzelf" zit vol met zijn bekende humor en grappen. "De oorlogsveteraan" hakkelt de gebruiker naar de plaats van bestemming. In de navigatiestem Bert Visscher "accentloos" komt de Groningse achtergrond van Bert naar boven.

Bert Visscher (ook wel liefkozend "Bertje Vis" genoemd) staat in Nederland al jaren aan de top met zijn cabaretshows en heeft al voor heel wat hilarische tv-momenten gezorgd. Bert Visscher is nu ook beschikbaar als navigator voor onderweg. Door middel van de MyPoi Voices PC applicatie zet de gebruiker met slechts één druk op de knop deze stemmen direct op het navigatiesysteem.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.mypoiworld.com