Gemeente Lelystad


12 maart informatieavond ontwikkelingen Stadshart

Op verschillende plekken in het Stadshart wordt momenteel druk gewerkt. Tijdens het architectuurcafé woensdag 12 maart geeft onder andere wethouder stadsontwikkeling Jop Fackeldey informatie over de ontwikkelingen van het Stadshart.

Duidelijk is te zien hoe de nieuwe ontwikkelingen het Stadshart een ander gezicht en een andere uitstraling gaan geven. Maar ook nog veel is niet te zien, omdat het werk nog in planvorming of in voorbereiding is.

Bijpraten

Tijdens het architectuurcafé zullen wethouder Jop Fackeldey en projectmanager Ed Rentenaar van de gemeente Lelystad u bijpraten over de ontwikkelingen op de korte en langere termijn, met name in relatie tot het Masterplan stadshart.

Markant gebouw

Een van de ontwikkelingen in het stadshart is een markant gebouw aan de Zilverparkkade-Oost (op het parkeerterrein van Deen) van Erick van Eegeraat. Architect GertJan Nijhof van architectenbureau EEA geeft uitleg over dit bijzondere pand.

Uiteraard is er na de presentaties van de deskundigen ruim gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over de ontwikkelingen in het stadshart.

Locatie

Het architectuurcafé wordt georganiseerd door Stichting ALS en vindt plaats op een bijzondere locatie: het (hoek)pand Calliste aan de Zilverparkkade (hoek Middenweg/Zilverparkkade) op woensdag 12 maart, aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis.

---