Politie Zuid-Holland-Zuid

12/03 Dordrecht/Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 12-03-2008

IN OVERTREDING
DORDRECHT Een 65-jarige man uit Zwijndrecht is dinsdagmorgen 11 maart door de politie aangehouden op de Kort Ambachtlaan. Hij werd door surveillerende agenten gecontroleerd waarna bleek dat de automobilist een volledig geschorst rijbewijs heeft. Dit in verband met het feit dat de man vier keer in vijf jaar was gesnapt wegens rijden onder invloed. Zijn auto is in beslaggenomen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

VERKEERSCONTROLE
DORDRECHT Tijdens een verkeerscontrole hebben politieagenten van het Verkeershandhavingsteam 16 bekeuringen uitgeschreven. Ze deden dit voor 15 keer het niet dragen van de autogordel en 1 bestuurder belde niet hands-free. Ze hielden de controle op dinsdag 11 maart 2008 op de Oranjelaan, de Merwedestraat, de Weeskinderendijk Beneden en de Reeweg Oost.

DIEFSTAL UIT WONING
ZWIJNDRECHT Drie jongens, 2 keer 17 jaar en 1 keer 19 jaar uit Zwijndrecht zijn aangehouden als verdachten van diefstal uit een woning. De diefstal vond plaats op donderdag 7 februari 2008 in een woning aan de Kapitein Rietbergenflat. De verdachten waren daar bij een vriend op bezoek. Later miste zijn moeder een aantal sieraden uit de woning. De verdachten meldde zich na uitnodiging op dinsdagmiddag 11 maart vrijwillig aan het politiebureau alwaar ze zijn aangehouden. Ze zijn in verzekering gesteld en de politie zet het onderzoek voort.