Gemeente Bunnik


uitnodiging bijeenkomst concept cultuurnota 12-03-2008

Uitnodiging bijeenkomst
Wat vindt u van de concept cultuurnota?

Gemeente Bunnik nodigt u uit voor een bijeenkomst over het concept van de cultuurnota op woensdag 12 maart om 19.30 uur in de hal van het gemeentehuis in Odijk.
Tijdens de bijeenkomst kunt u uw mening geven over de richting van de cultuurnota, genoemde doelgroepen, de rol van de gemeente, ideeën voor nieuwe activiteiten en het geld dat de gemeente beschikbaar wil stellen.
Voordat de conceptnota er was, is er het nodige werk aan vooraf gegaan. Zo is de gemeente Bunnik de afgelopen maanden bezig geweest met het ontwikkelen van de inhoud van de cultuurnota. De cultuurnota is belangrijk om de koers te bepalen voor de komende jaren op het gebied van cultuur. In september 2007 waren er drie gespreksavonden met inwoners en vertegenwoordigers van diverse organisaties. Tijdens deze avonden zijn ideeën en wensen geïnventariseerd. Daarnaast zijn er diverse gesprekken gevoerd met instellingen, ambtenaren en andere betrokkenen. De gemeenteraad zal de cultuurnota uiteindelijk vaststellen, maar daarvóór willen wij graag uw mening horen over het concept. Op basis van uw inbreng kan het concept nog worden aangepast.

Heeft u vragen of wilt u de concept cultuurnota ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Jane Kusters, tel.(030) 649 48 68 (op dinsdag, woensdag en donderdag) of via het mailadres cultuur@bunnik.nl.

Het concept van de cultuurnota is als PDF-bestand bijgevoegd.