Ingezonden persbericht


Persbericht

Heiloo, 11 maart 2008

Inschrijving 1e Runner s World Zandvoort Circuit Run gesloten


- Ruim 9.000 deelnemers tonen vertrouwen in eerste editie -

De inschrijving voor de eerste editie van de Runner's World Zandvoort Circuit Run is afgelopen zondag 9 maart gesloten. Maar liefst 9.130 deelnemers schreven zich in voor deze première in Zandvoort. De succesfactoren van de PWN Egmond Halve Marathon en de Dam tot Damloop zijn verenigd in dit nieuwe loopevenement in de spectaculaire omgeving van Zandvoort, het Circuit Park, het strand, de duinen en de zee. De organisatie is verheugd dat zoveel deelnemers enthousiast hebben gereageerd op deze eerste editie.

De Runner s World Zandvoort Circuit Run bestaat uit een hoofdafstand van 12 kilometer, waar bijna 7.000 deelnemers aan de start zullen verschijnen. Daarnaast doen 50 teams mee aan de Grand Prix Marathon Estafette, die in nauwe samenwerking met de Rotaryclub Zandvoort wordt georganiseerd. Bij de Ladies Circuit Run zullen 800 vrouwen aan de start staan. Daarnaast zijn er nog twee lopen voor de jongste hardlopers± de Kids Circuit Run en het Noord-Hollands Scholen Kampioenschap.

Inschrijven voor het Noord-Hollands Scholenkampioenschap is nog steeds mogelijk t/m woendag 19 maart.

Er is alleen na-inschrijving voor de Kids Circuit Run over 2,5 kilometer (leeftijd 6-16 jaar) op de dag zelf, tussen 9.30 en 10.30 uur op het Circuit.

Noot aan de redactie (