Ingezonden persbericht


Gezamenlijk Persbericht

AUTODATA Nederland vergroot haar belang in Cars4Export.eu

AUTODATA Nederland vergroot haar belang in Cars4Export.eu. Het besluit hiertoe is genomen door het feit dat steeds meer bedrijven auto s gaan exporteren door de gewijzigde BPM teruggaafregeling. Het wordt steeds interessanter voor leasemaatschappijen en autobedrijven om auto s te exporteren en zo te profiteren van de BPM teruggaafregeling. AUTODATA Nederland verwacht een sterke exportgroei van jonge gebruikte auto s naar vooral de Oostbloklanden.

Nieuwe directie bij Cars4Export.eu

Gerhard Prent (voormalig Sales Manager bij AUTODATA Nederland) en Robbert Vijgeboom (ex Area Directeur Oost Europa bij DAF Trucks) vormen het nieuwe Cars4Export directieteam en nemen een uitgebreid aandelenbelang.

Beide heren hebben een lange carrière binnen de automotive branche; zowel aan de retail zijde, alsook binnen de lease- en importeurswereld.

Vijgeboom heeft een uitgebreid netwerk in Oost-Europa, dankzij een aantal internationale marketing- en sales functies welke hij succesvol beklede.

Prent heeft de nodige ervaring opgedaan binnen de Nederlandse automotive branche, mede dankzij zijn laatste functie als Sales Manager van het gerenommeerde RAAST team van AUTODATA Nederland.

Nieuw beleid Cars4Export.eu

Aangezien marktexperts ervan uitgaan dat straks meer dan 400.000 voertuigen naar het buitenland gaan, is het nu tijd om een aantal concepten in de markt te zetten en om dit te begeleiden.

Cars4Export komt dan ook met een nieuwe website, welke sterk gepromoot zal gaan worden in de belangrijkste exportlanden.

Allerlei nieuwe toepassingen zoals een full-service concept om online alle exportdocumenten te kunnen downloaden, een internationale veilingmodule en allerlei koppelingen met bestaande en nieuwe internetsites zullen doorgevoerd worden.

Via Cars4Export kunnen er eenvoudig en snel voertuigen, onderdelen en andere zaken geëxporteerd worden. Cars4Export onderscheidt zich door een hoge mate van advies aan de aanbieders met een volledige afhandeling van het gehele exportproces. Ook wordt marktleiderschap afgedwongen door het meest gevarieerde aanbod te presenteren.

EINDE BERICHT