Dienstenbond CNV

Nieuws

7 maart 2008

UITNODIGING INFORMATIEVE WERKNEMERSBIJEENKOMSTEN ATOS ORIGIN

Graag nodigen wij u uit voor de gezamenlijke werknemersbijeenkomsten, die we als vakorganisaties en COR (Centrale Ondernemingsraad) Atos Origin op 12 en 13 maart aanstaande in 5 grote Atos Origin vestigingen in het land gaan houden.

Deze gezamenlijke bijeenkomsten hebben het doel om u op de hoogte te brengen van de stand van zaken rondom het cao-traject 2008.

Zie de bijlage. onderaan

(7-3-2008)

UITNODIGING INFORMATIEVE WERKNEMERSBIJEENKOMSTEN ATOS ORIGIN STAND VAN ZAKEN CAO-TRAJECT
Graag nodigen wij u uit voor de gezamenlijke werknemersbijeenkomsten, die we als vakorganisaties en COR (Centrale Ondernemingsraad) Atos Origin op 12 en 13 maart aanstaande in 5 grote Atos Origin vestigingen in het land gaan houden. Deze gezamenlijke bijeenkomsten hebben het doel om u op de hoogte te brengen van de stand van zaken rondom het cao-traject 2008.
Zoals u weet, is het cao-onderhandelingsresultaat Atos Origin eind januari 2008 door de leden/achterban van de vakorganisaties en COR-Atos Origin met een hoog percentage afgewezen. Naar aanleiding hiervan hebben de vakorganisaties en COR-Atos Origin de directie verzocht om het cao-overleg te heropenen. Dit verzoek werd echter 2 weken geleden door de Atos Origin directie afgewezen, waardoor er momenteel een cao-geschil tussen uw werkgever en de vakorganisaties + COR-Atos Origin is ontstaan.
Omdat we u voor het laatst in december vorig jaar in een drietal werknemersvergaderingen gesproken hebben, vinden wij het nu weer tijd worden voor een 'rondje land'. Naast een toelichting over het cao-traject tot nu toe, willen wij u in de gelegenheid stellen om uw vragen te stellen en uw opmerkingen te maken.
Deze vergaderingen zullen worden gehouden op de onderstaande data. De precieze locatie zal nog worden bekendgemaakt op de COR-pagina op intranet en op de websites van de vakbonden. Woensdag 12 maart a.s.:
Groningen, tussen 17:30 en 18:30 uur
Eindhoven, tussen 17:30 en 18:30 uur
Donderdag 13 maart a.s.:
Utrecht, tussen 17:30 en 18:30 uur
Rijswijk, tussen 17:30 en 18:30 uur
Arnhem, tussen 17:30 en 18:30 uur
Houd voor de exacte vergaderlocaties in deze vestigingen de komende dagen a.u.b. de berichtgeving via de COR-pagina op het intranet van uw bedrijf en via de websites van uw vakbond in de gaten. Het is belangrijk dat u deze vergaderingen in groten getale bezoekt, omdat het hier om de collectieve arbeidsvoorwaarden (cao) van u allen gaat!
Hopend u op een van deze bijeenkomsten persoonlijk te mogen ontmoeten. Met vriendelijke groeten,
Nevin Demirtas, FNV Bondgenoten
Harrie de Vaan, CNV Dienstenbond
Wouter van Lidth de Jeude, De Unie
Mark Capel, Qlix-IT
Wim Lucassen, Voorzitter Centrale Ondernemingsraad (COR) Atos Origin