50-Plussers vinden dat film Wilders uitgezonden moet worden


Ruim 3500 mensen geven hun mening

BAARN, 20080312 -- 56% van de 50+-ers vindt dat de film van Wilders uitgezonden moet worden. Op www.plusonline.nl, de site van Plus Magazine, is massaal gediscussieerd door de 50+-ers over het wel of niet uitzenden van de film van Wilders. Ruim 3500 mensen hebben hun stem uitgebracht op de stelling of het niet uitzenden van de film betekent dat men toegeeft aan angst.

Uit de ruim 110 reacties blijkt dat men worstelt met deze vraag. Enerzijds leeft er een groot besef van de geschiedenis van Nederland: het vechten voor democratie en het recht op vrijheid van meningsuiting. Anderzijds vindt men dat er wederzijds respect moet zijn, zowel van Wilders voor de moslims als ook van de moslims voor ons. Men is vaak verontwaardigd over het feit dat Wilders de best beveiligde Nederlander is, maar vooral is men verontwaardigd over alle aandacht die deze film krijgt.

Volg de discussie op http://www.plusonline.nl/wilders

PlusOnline.nl is de website van Plus Magazine. De website biedt thema's die gericht zijn op de interesses van 50+-ers, zoals geld & recht, gezondheid, reizen, eten & drinken en meer. PlusOnline.nl ontvangt gemiddeld 730.000 bezoeken per maand (STIR, jan 2008).