Gemeente Woerden

Vrijwilligersmiddag 14 maart 2008

05 feb 2008

persbericht
De gemeenteraad organiseert als blijk van waardering voor vrijwilligers uit de gemeente een vrijwilligersmiddag. Dit jaar wordt de vrijwilligersmiddag gehouden op vrijdag 14 maart, vanaf 15.00 uur in het stadhuis van Woerden.
Raadsleden en een afvaardiging van burgemeester en wethouders zullen de vrijwilligers ontvangen en bieden hun een gevarieerd middagprogramma aan. Leerlingen van diverse scholen uit Woerden verzorgen de catering.

Binnen de gemeente Woerden zijn talloze vrijwilligers actief, in diverse sectoren. Omdat de gemeenteraad zich terdege realiseert dat het werk dat deze vrijwilligers doen van groot belang is voor de lokale samenleving, organiseert de gemeenteraad ook dit jaar een vrijwilligersmiddag. Om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. En om ze als blijk van waardering een leuke middag te bezorgen.

Dit jaar vindt de vrijwilligersmiddag plaats op 14 maart. Tijdens de vrijwilligersmiddag zal informatie worden gegeven, zullen vrijwilligers hun persoonlijke verhaal vertellen en zullen er diverse optredens plaatsvinden van Woerdense artiesten. Uiteraard is burgemeester Schmidt aanwezig, evenals wethouder Haak en veel gemeenteraadsleden. Leerlingen van het Kalsbeek College, het Minkemacollege en de Praktijkschool werken belangeloos aan het initiatief mee door het verzorgen van de catering en bediening.

Onlangs ontvingen de besturen van alle verenigingen en instellingen een brief waarmee zij (een beperkt aantal) vrijwilligers voor deze middag kunnen aanmelden.

Gemeente Woerden | Blekerijlaan 14 | Postbus 45 | 3440 AA Woerden | tel. (0348) 428 911 | stadhuis@woerden.nl |