Ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk


Campagne 'Overbruggen'

Parallel aan de (ver)bouw van de spoedeisende hulp en de poliklinieken voerde ziekenhuis St Jansdal de campagne Overbruggen. De (ver)nieuwbouw is dit jaar geheel afgerond en samen met de bouwers, gebruikers en sponsoren van de campagne overbruggen vierden we dit tijdens een buffetbijeenkomst.

Dit betekent ook dat de campagne Overbruggen afgesloten wordt. Dit gebeurt met een sponsordiner op vrijdag 14 maart 2008. Medisch specialisten gaan koken voor de sponsoren op Kasteel Staverden onder leiding van sterrenkok Rik Jansma.

De campagne Overbruggen heeft tot nu toe een netto bedrag opgeleverd van EUR 335.000,--. Dit bedrag komt ten goede aan de bouw van een familiehuis in ons adoptieziekenhuis in Ghana en aan het realiseren van een genezend klimaat in de poliklinieken van St Jansdal. Daarnaast is een deel van de opbrengst besteed aan het project 'Angst verminderen bij kinderen'.

De komende jaren willen wij blijven sparen voor projecten die een genezend klimaat realiseren. Ook gaan we verder met het project `Angst verminderen bij kinderen'. Meer informatie hierover vindt u onder het hoofdstuk Stichting Vrienden van St Jansdal.