Gemeente Duiven


Werkzaamheden spoorwegovergangen gemeente Duiven
---

Verbeteren veiligheid
In het kader van het verbeteren van de veiligheid worden de spoorwegovergangen aan de Vergertlaan en de Burgemeester Van Dorth tot Medlerstraat aangepast. Zo komen er onder andere langere spoorbomen en een aangepaste wegmarkering.

De spoorwegovergang aan de Vergertlaan is in verband met deze werkzaamheden op vrijdag 14 maart van ca. 08:00 uur tot ca. 16:00 uur volledig afgesloten voor al het verkeer. Verkeer wordt omgeleid via de Eltensestraat.

Op dinsdag 18 maart van ca. 08.00 uur tot ca. 16.00 uur is al de spoorwegovergang aan de Burgemeester Van Dorth tot Medlerstraat volledig afgesloten voor al het verkeer. Verkeer wordt omgeleid via het viaduct aan de Westsingel.

Vernieuwing
Van zaterdag 29 maart, ca. 21.00 uur tot maandag 31 maart, ca. 05.00 uur wordt de spoorwegovergang aan de Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat opnieuw afgesloten. De aannemer gaat constructie van de overweg aanpassen. De bestaande overwegbevloering wordt aangepast zodat deze bestand is tegen een hogere belasting van het verkeer. Ook bij deze afsluiting zal het verkeer omgeleid worden.