Saxion Hogescholen
BR>

wo 12 maart 2008

Vrijdag 14 maart: open dag in Enschede
/files/storage/mnc/opendag12.jpg

Op vrijdag 14 maart vindt er weer een open dag plaats op Saxion Hogescholen, locatie Enschede, van 13.00 tot 17.00 uur. Onder de naam `Saxion Open' kunnen bezoekers terecht voor alle opleidingen van Saxion. Docenten en studenten zijn aanwezig om informatie te verstrekken.

Op de informatiemarkt wordt informatie gegeven over alle opleidingen van Saxion, aansluiting voortgezet onderwijs, studiebelasting, studieoriëntatie, kamers huren in Enschede, de financiële kant van studeren en Saxion als werkgever. Twijfelaars kunnen een studiekeuzetest maken. Tijdens de open dag vinden er ook weer speciale voorlichtingsrondes plaats voor ouders van aankomende studenten onder de noemer `Uw kind in het Hoger Onderwijs'.

Ter plekke aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion Hogescholen aanmelden. Aanmelden is mogelijk bij de Studentenbalie van Saxion, waar een medewerker van Studentregistratie verder zal helpen.

Saxion als werkgever
Saxion Hogescholen is niet alleen een kennisinstelling, maar ook een grote werkgever. Saxion biedt een innovatieve en ontwikkelingsgerichte werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke initiatieven. Deze inspirerende omgeving wordt mede gecreëerd door informele en directe contacten met collega's en studenten en intensieve relaties met het werkveld. Tijdens de open dag in Enschede kan men nader kennis komen maken met Saxion als werkgever en is een informatiepunt voor vacatures en sollicitanten.

Kijk voor meer informatie over de open dag in Enschede hier. Kijk voor meer informatie over de open dag in Deventer hier!


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Bouwens van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion Hogescholen, telefoon 053 - 487 16 40.