Gemeente Nederbetuwe


* Bekendmakingen

Installatie nieuwe burgemeester

12 mrt 2008
Op 14 maart aanstaande vindt een bijzondere raadsvergadering plaats om de heer Veerhoek te installeren als burgemeester. Bij Koninklijk besluit van 16 februari 2008 is de heer ir. C.W. Veerhoek benoemd tot onze nieuwe burgemeester. Zijn installatie is tijdens een bijzondere raadsvergadering op vrijdag 14 maart 2008.

De feestelijke vergadering van de gemeenteraad en de installatie van de burgemeester vinden plaats in zalencentrum 'De Vicary', dr M. van Drielplein 2 te Ochten. Aansluitend aan de vergadering krijgen belangstellenden en inwoners van onze gemeente om 16.00 uur de gelegenheid om tijdens een receptie kennis te maken met de heer Veerhoek en zijn vrouw. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Indien u aanwezig wilt zijn bij de raadsvergadering, verzoeken wij u om uiterlijk 14.50 uur in de zaal aanwezig te zijn.

Namens gemeenteraad en burgemeester en wethouders, A. van de Pol, plaatsvervangend voorzitter van de raad, mr. J.M. Talman-van der Woude, loco-burgemeester.

Burgemeester Veerhoek

Gemeente Neder-Betuwe | Burgemeester Lodderstraat 20 | 4043KM Opheusden | info@nederbetuwe.nl | www.nederbetuwe.nl | © gemeente Neder-Betuwe