Reisorganisatie biedt als eerste online vliegtickets in het Papiaments

14/03/2008 11:54

Does Travel & Cadushi Tours

Twee maanden na de introductie van online boeken van losse vliegtickets op Caribbean.nl, is het nu ook mogelijk om dit in het Papiaments te doen.

Papiaments is naast het Nederlands de tweede officiële voertaal op de Nederlandse Antillen & Aruba. Caribbean.nl is de officiële website van Does Travel & Cadushi Tours.

Does Travel & Cadushi Tours met kantoren in Nederland, op Curacao en in Suriname is de eerste Nederlandse reisorganisatie die deze mogelijkheid biedt en onderstreept hiermede opnieuw haar specialisme en bijzondere affiniteit met de Nederlandse Antillen & Aruba.

De gedachten hier achter past geheel in de strategie om de positionering als Caribbean Specialist ook op internet snel te verkrijgen en uit te bouwen. Bij de introductie van het Papiaments is in alle zorgvuldigheid ook waarde gehecht aan het onderscheid zoals het op de Nederlandse Antillen (Papiamentu) en anderzijds op Aruba (Papiamento) wordt geschreven.

Martin Does, directielid, stelt dat een echte specialist ook betrokkenheid en affiniteit toont met het culturele erfgoed van de bestemmingen in haar portfolio en moet de aandacht verder strekken dan alleen het reisaanbod. Internet is een perfect medium om op interactieve wijze een nieuwe taal toe te voegen qua functionaliteit.

Voor de lancering van het Papiaments hebben beide Gevolmachtigde Ministers van de Kabinetten van Aruba en de Nederlandse Antillen, de heer Frido Croes respectievelijk de heer Paul Comenencia de eer verkregen om met een druk op de knop 'hun' Papiaments 'live' te zetten.





http://www.caribbean.nl

http://doescadushi.com