Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM, 14 maart 2008

Jongens aangehouden na vernieling auto politie

ROOSENDAAL: Op donsdagavond kreeg de politie melding van overlast bij het wijkcentrum aan de Gezellelaan. Een groep jongeren veroorzaakte overlast in het wijkcentrum. Toen één van hen werd verzocht het pand te verlaten, weigerde hij dit. Bij arriveren van de politie vertrokken de jongeren net. Nadat de agenten in het buurthuis met de beheerder hadden gesproken, ontdekten zij dat de dienstauto waarin ze reden was vernield. Er was een ruiten vernield en er zaten deuken in de auto. De politie kon twee 17-jarige jongen uit Roosendaal aanhouden als verdachte. Het tweetal is ingesloten.

Man aangehouden voor koperdiefstal

OUDENBOSCH: De politie kreeg op donderdagavond melding van mogelijke diefstal op een bouwterrein aan de Zellenberg. De politie trof op een parkeerplaats in de buurt een auto aan met hierin elekriciteitskabels. De 46-jarige bestuurder uit Dordrecht is aangehouden. Hij verklaarde de kabels te hebben gevonden. De kabels zijn in beslag genomen. De man is na verhoor in vrijheid gesteld.

Man aangehouden voor belediging politieman

ROOSENDAAL: De politie hield op donderdagmiddag een 37-jarige man uit Etten-Leur aan voor belediging. De auto van de verdachte stond op de Wethouder Lanenstraat en werd getakeld omdat deze niet verzekerd zou zijn. De verdachte werd boos en beledigde de politieman grof. Hij is aangehouden en is na verhoor met een bekeuring van 350,- in vrijheid gesteld.

Tweetal aangehouden na melding fietsendiefstal

ROOSENDAAL: De politie hield donderdagmiddag twee mannen aan na melding van fietsendiefstal aan de Raadhuisstraat. De politie trof in de Emmastraat twee 33-jarige mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats aan in bezit van een fiets. De twee hadden geen identiteitsbewijs bij zich en zijn hierop aangehouden. De fiets is gestald op het politiebureau. De verdachten zijn overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

Auteur: Inge Rijgersberg