Gemeente Roermond

Website Steunpunt Sportservice Roermond en Go4ward in de lucht

Het Steunpunt Sportservice Roermond en het project GO 4ward hebben vanaf heden een eigen website. Op de website www.steunpuntsportserviceroermond.nl en www.go4ward.nu kan iedereen terecht voor informatie over diverse projecten, activiteiten en evenementen.

De website www.steunpuntsportserviceroermond.nl biedt inwoners van Roermond en omgeving de kans om een kijkje te nemen in het aanbod van sport- en beweegactiviteiten. Iedereen kan via de website gemakkelijk in contact komen met desbetreffende personen/organisaties om meer informatie in te winnen over sport en bewegen. Zo kunnen senioren op de website terecht voor een overzicht van alle sportieve activiteiten van het project Meer Bewegen voor Ouderen. Jongeren kunnen lezen waar, wanneer en welke activiteiten voor hen worden georganiseerd. Tevens geeft de website informatie over het huren van diverse sport- en spelmaterialen van de Spel-o-theek.

Het Project GO 4ward is gebaseerd op een samenwerkingsdriehoek tussen Buurt, Onderwijs en Sport (BOS). De regeling is opgezet voor gemeenten om sporten, bewegen en een gezondere leefstijl bij jeugdigen van 4-19 jaar op wijkniveau te stimuleren. Op www.go4ward.nu zijn alle arrangementen die georganiseerd worden in de drie wijken waar GO 4ward actief is, terug te vinden. Ook vindt u op de website nieuws omtrent nieuwe arrangementen en foto`s van diverse activiteiten.

Publicatiedatum: 14-3-2008 Bijgewerkt: 14-3-2008