Syntens


---

Syntens en iMMovator samen aan de slag!

Het iMMovator Cross Media Network en Syntens gaan nauw samenwerken. Op 6 maart tekenden de voorzitter van het bestuur van iMMOvator, de heer Verburg, en Piet van Staalduinen van Syntens de samenwerkingsovereenkomst. Syntens en iMMOvator bieden de sector een compleet palet aan workshops, bijeenkomsten, adviestrajecten en innovatieactieplannen.

De landelijke netwerkorganisatie iMMovator richt zich op versterking van de cross media sector: de toenemende integratie van radio, televisie, internet, mobiel, print en events. Ze richt zich vooral op de Noordvleugel van de Randstad, ook wel de âcreatieve asâ genoemd. Samen met Syntens worden de komende tijd grote en nieuwe projecten ontwikkeld. En, als vast onderdeel van de samenwerking organiseert en faciliteert Syntens in ieder geval zes Cross Media Cafés per jaar. Er zijn plannen om samen met hogescholen, het Telematica instituut en TNO een opleidingsinstituut op het mediapark te creëren. Syntens levert input aan dit nieuwe initiatief.

Onbepaalde tijd
Er is een overeenkomst gesloten voor onbepaalde tijd. Aan het eind van het jaar wordt de samenwerking geëvalueerd en worden afspraken voor de komende tijd gemaakt. Meer informatie? Neem dan contact op met Erwin Bos van Syntens. Hij is bereikbaar op 088 - 444 0 309