Gemeente Rotterdam

Donderdag 13 maart hebben rond de 200 studenten hun MBA en EMBA gehaald aan de School of Management. Hun kersverse diploma werd uitgereikt in het WTC waar 700 vips, hooggeëerde gasten en familie en vrienden bijeen waren. Na de uitreiking liepen alle afgestudeerden naar het stadhuis voor een bezoekje aan burgemeester Opstelten.

Trots
Onder het genot van een drankje konden zij luisteren naar een speech die getuigde van veel waardering voor de opleiding. De burgemeester sprak over de relatie tussen de stad Rotterdam en de Rotterdam School of Management.

Opstelten is uitermate trots op deze opleiding: "RSM is door de jaren heen gegroeid en tot bloei gekomen. Sinds de oprichting is de opleiding uitgegroeid tot een van de grootste business schools in Europa en de wereld. Een instituut waar ik trots op ben!" Hij vertelde verder dat RMS naadloos aansluit bij het moderne vooruitdenken en de dynamische stad Rotterdam.

Top opleiding
De Rotterdam School of Management, Erasmus University is een hoogaangeschreven internationale business school die onder andere bekend staat om zijn baanbrekend onderzoek naar duurzame manieren van zaken doen. De school biedt bachelor, master, doctorale, MBA studies en andere educatieve programma's en staat in de top tien van beste business schools van Europa

Voor meer informatie over de Rotterdam School of Management kijk op www.rsm.nl

Alle trotse afgestudeerden van Rotterdam Marketing School op de trap van het WTC

Bron: Bestuursdienst, 14-03-2008