Ingezonden persbericht


Naarden, 14 maart 2008
TMF RADIO-WEBSITE COMPLEET VERNIEUWD

Vandaag lanceert TMF Radio de nieuwe versie van TMFradio.nl. Deze nieuwe interactieve website sluit helemaal aan bij de wensen van de luisteraars van het non stop hitsstation.

De vernieuwde website van TMF Radio is vanaf vandaag online. TMFradio.nl sluit met haar interactieve functies helemaal aan bij de gebruikswensen van de doelgroep van TMF Radio. Via de player kunnen bezoekers van TMFradio.nl non stop luisteren naar de hits van nu en hebben ook daadwerkelijk invloed op de muziek die gedraaid word door mee te doen aan het TMF Radio Music Panel. DJ s kunnen hun skills tonen door hun eigen mash-ups te uploaden via de site. De beste mash-ups worden op TMF Radio uitgezonden. Ook is TMFradio.nl de plek voor de laatste showbizz- en muzieknieuwtjes en kunnen de luisteraars gebruik maken van de uitgaansagenda waarop de vetste feesten en de beste concerten van Nederland staan.

Vincent van Ruijven, Marketing Director: De nieuwe website van TMF Radio sluit naadloos aan op de wensen van onze jonge doelgroep. Met de lancering van deze interactieve website zetten we een nieuwe stap voorwaarts voor dit radiostation dat vorige maand nog zijn marktaandeel verdubbelde en wekelijks al bijna 400.000 verschillende luisteraars heeft!

TMF Radio | The Hits The Whole and Nothing But The Hits!

TMF Radio is hot, nieuw, jong, anders brengt altijd hits. Het radiostation is in heel Nederland via de kabel en internet te ontvangen. Op TMFradio.nl zijn de juiste kabelfrequenties te vinden.

TMF Radio Persdienst | Jan Willem van Hofwegen

Naarderpoort 1 | 1411 MA NAARDEN | T. 035-69 910 10 | jan.willem.van.hofwegen@tmfradio.nl