CanalDigitaal introduceert speciaal recreatie abonnement voor TV


HILVERSUM, 20080314 -- Op 21 maart 2008 lanceert CanalDigitaal het Recreatie-pakket. Een abonnement waarbij de consument alleen betaalt tijdens het recreatieseizoen. Handig voor iedereen die in de zomermaanden op de camping of in het vakantiehuis televisie wil kijken.

Het abonnement is gebaseerd op een jaarabonnement, de consument betaalt echter alleen in de periode van 21 maart t/m 21 september het speciale tarief van ¤9,99 per maand. De rest van het jaar betaalt de consument helemaal niets! Het Recreatie-pakket biedt naast de diverse Nederlandse (commerciële) zenders ook vele extra zenders die ouders en kinderen niet willen missen, zoals Comedy Central, Discovery Channel, TMF en Nickelodeon.

Naar schatting meer dan 100.000 Nederlanders maken gebruik van een recreatie satellietset tijdens de vakantie. Met de aanvulling van het Recreatie-pakket heeft men ook tijdens de vakantie een ruim zenderaanbod. Voor veel consumenten een mooie manier om overal ontspannen tv te kijken en niets te missen van de diverse grote sportevenementen tijdens de vakantie! Meer informatie is te vinden op www.canaldigitaal.nl/recreatie.

Over CanalDigitaal - www.canaldigitaal.nl
CanalDigitaal biedt het beste alternatief voor digitale televisie op het gebied van prijs, beeldkwaliteit en zenderaanbod. Samen met haar zusterbedrijf TV Vlaanderen vormt CanalDigitaal de grootste aanbieder van digitale televisie in de Benelux, met meer dan 825.000 huishoudens, die geabonneerd zijn op het meest uitgebreide zenderaanbod. CanalDigitaal en TV Vlaanderen zenden uit via het ASTRA Satellietsysteem en bieden hun klanten directe toegang tot alle Nederlandse en Vlaamse publieke en commerciële omroepen, premium sport- en filmkanalen en thematische zenders. Daarnaast is er een breed aanbod aan internationale kanalen (ruim 200) vrij via ASTRA beschikbaar. CanalDigitaal heeft "de meest tevreden consumenten" (test Consumentenbond `07) en biedt "uitstekende beeld- en geluidskwaliteit" (test Consumentenbond `05) in vergelijking met andere vormen van digitale televisie.





CanalDigitaal