EServiceware is AccountView Implementatie Partner van het jaar


Hoogste score in klanttevredenheid

ROTTERDAM, 20080314 -- eServiceware, specialist in het leveren van geïntegreerde bedrijfskritische softwareoplossingen, is verkozen tot AccountView Implementatie Partner van het jaar 2007. AccountView onderzoekt jaarlijks de klanttevredenheid over de uitgevoerde AccountView implementaties. De klanten van eServiceware beoordeelden de dienstverlening van het bedrijf met een 7,9 gemiddeld. Hiermee behaalde het bedrijf de hoogste score op het gebied van klanttevredenheid.

Op basis van enquêtes gehouden onder alle AccountView klanten, is eServiceware door haar klanten als hoogste beoordeeld op de totale dienstverlening. Categorieën die in de enquête aan de orde kwamen waren de informatievoorziening, het offertetraject, de implementatie en het geleverde maatwerk. Van alle over eServiceware beantwoordde enquêtes was het hoogste gemiddelde cijfer een tien.

"Wij waren op zoek naar een nieuw boekhoudprogramma, waarin meer ruimte was voor onze projectadministratie", aldus Victor Spruijt, financieel directeur van Halo Nederland. "eServiceware begreep ons probleem en de wensen en behoeftes die wij hadden voor het nieuwe programma. In verschillende gesprekken hebben zij ons hierover uitstekend geadviseerd. Zodoende heeft eServiceware ook bij Halo Nederland AccountView geïmplementeerd, wat vlekkeloos is verlopen. Toen AccountView ons vroeg om de samenwerking met eServiceware te waarderen konden wij niet anders dan een uitstekende beoordeling geven."

Petra de Mol, directeur van eServiceware: "De oplossing van AccountView gecombineerd met de kennis en ervaring van ons team biedt klanten een hoge mate van flexibiliteit, stabiliteit en een vlotte implementatie. Deze onderscheiding onderstreept onze focus op kwaliteit en service. Wij zijn blij met de hoge beoordeling van onze klanten en streven ernaar deze het komende jaar vast te houden. Wij zien de hoge klanttevredenheid als een beloning voor onze investering in de kennis en kunde van onze experts. Het is voor ons een uitdaging om dit in de toekomst naar een nog hoger niveau te brengen."





Ingezonden persbericht