Bieden op een huis dat niet te koop staat


Nieuwe service maakt huizenmarkt transparant

OUDERKERK AAN DE AMSTEL, 20080314 -- Al een tijd dat mooie huis op het oog dat maar niet te koop komt? Graag een bod willen doen maar schroom om een briefje in de bus te doen? Sinds kort is met BiedopeenHuis.nl dit dilemma opgelost. Nieuw aan dit concept is de laagdrempeligheid en de voordelen voor zowel kopers als verkopers.

BiedopeenHuis.nl biedt sinds kort de mogelijkheid online te bieden op een huis dat niet te koop staat. Het voordeel van deze unieke en gratis dienst is dat men eenvoudig "vanuit de luie stoel" kan bieden zonder huiseigenaren "lastig te vallen".
Nog nooit was de drempel om als koper interesse in andermans huis kenbaar te maken zo laag.

Ook huiseigenaren doen hun voordeel met deze dienst. Het is altijd prettig te kunnen nagaan of er belangstelling is. Bovendien kan men bij een aantrekkelijk bod rechtstreeks contact opnemen met de bieder.

Een extra voordeel van deze nieuwe online dienst is dat niet alleen de "uitverkoren" huiseigenaar het bod kan zien maar ook zijn buren met identieke huizen. Ook zij kunnen reageren zodat de kans voor de biedende partij aanzienlijk toeneemt.

Sinds kort timmert BiedopeenHuis.nl extra aan de weg om zijn unieke service onder de aandacht te brengen. BiedopeenHuis.nl is geheel onafhankelijk en gaat niet uit van de belangen van een makelaarsorganisatie.

Bieden: http://www.biedopeenhuis.nl
Contact: info@biedopeenhuis.nl